KOMBINOVANI PISOAR-LAVABO

Uređaj koji kombinuje dve funkcije. Dizajniran je tako da voda, kojom su prane ruke, na elegantan i jednostavan način otiče nadole i ispira pisoar. Dimenzije 300 x 300 x 90 mm čine ergonomičnu i kompaktnu veličinu lavaboa za pranje ruku. Moguće je kombinovati lavabo sa većinom standardnih baterija različitih dizajna. Oblik pisoara je tako dizajniran da minimizuje prskanje urina i vode dok obezbeđuje izvodljivost ispiranja pomoću vode iskorišćene za pranje ruku.

Opremljen odgovarajućom baterijom, uređaj može da uštedi do 50% vode u poređenju sa klasičnim zasebnim pisoarom i zasebnim lavaboom.

Blagovremeno predviđen za ugradnju, prilikom projektovanja novih zgrada ili rekonstrukcije postojećih, uređaj pisoar-lavabo omogućava uštedu dragocenog prostora postavljanjem dve važne funkcije toaleta na jedno mesto.

Opremanjem veoma posećenih toaleta ovim uređajem, moguće je značajno povećati protok ljudi i efikasnost prostora.

Uređaj je odliven u polimernom sintetičkom kamenu (stoneware). Materijal je kompozit koji se sastoji iz poliesterske smole i ispune – silicijuma i kalcijum karbonata. Površinski sloj gelcoat-premaza obezbeđuje boju i sjaj.

Težina: oko 16,5 kg;
Dimenzije: 680 x 435 x 320 mm;
Drenažni odvod: horizontalni;
Prečnik drenaže: 50 mm;
Fiksiranje: na zid;
Napajanje vodom: hladna, topla;